Logo Zeewolde
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Bolhaven 10 te Zeewolde

Burgemeester en wethouders van Zeewolde maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning, met een uitgebreide procedure met toepassing van een projectafwijkingsbesluit op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo, hebben verleend:

Aan:

Mw. M. Steenken

Voor:

Het verplaatsen en plaatsen van een schuur, het legaliseren van een woonboot als bedrijfswoning en het legaliseren van een houthok

Locatie:

Bolhaven 10

Er zijn geen zienswijzen ingediend op de ontwerpvergunning. De omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

De stukken liggen vanaf woensdag 19 november 2014 ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. U kunt het besluit ook inzien via de website van de gemeente Zeewolde en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De aanvraag en overige relevante stukken zijn, gezien de omvang daarvan, uitsluitend bij de servicebalie in te zien. Gedurende 6 weken na deze datum, dus van donderdag 20 november tot en met woensdag 31 december 2014 kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, wanneer u:

  • belanghebbende bent en;

  • tijdig een zienswijze naar voren hebt gebracht over de ontwerpvergunning (of aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest);

De vergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en ook een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de rechtbank. De vergunning treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. In het beroepschrift moet u motiveren waarom u het niet eens bent met het besluit en u moet het ondertekenen.

Meer informatie vindt u op onze website www.zeewolde.nl

Zeewolde, 18 november 2014

Naar boven