Logo Texel
Omgevingsvergunning (uitgebreid) – verleend, (1793 EL) Oosterenderweg 2 in De Waal, Texel

  • (1793 EL) Oosterenderweg 2 in De Waal: het plaatsen van een veestal.

Tegen het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen, is 1 zienswijze ingediend. Naar aanleiding van de ingediende zienswijze is het besluit gewijzigd vastgesteld.

Het besluit is met de bijbehorende stukken van 18 november 2014 tot en met 29 december 2014 in te zien bij de publieksbalie en is te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > Bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd, door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Indien er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Een beroepsschrift kan in 2-voud worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven