Logo Delft
Voorbereidingsbesluit gebied rond Albert Heijn – Martinus Nijhofflaan, Delft

Inwerkingtreding voorbereidingsbesluit

De gemeenteraad van Delft heeft in zijn vergadering van 6 november 2014 besloten dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het pand van o.a. de Albert Heijn – Martinus Nijhofflaan. Het gebied is aangegeven op de bij het besluit behorende tekening en liggen binnen de zwarte bolletjeslijn.

Dit voorbereidingsbesluit legt vast dat er in het aangegeven gebied tijdens de voorbereiding van een bestemmingsplan geen wijziging in het bouwen en geen wijziging van het gebruik van gebouwen of gronden mag plaatsvinden. Een vergunningaanvraag wordt dan aangehouden gedurende het jaar dat het voorbereidingsbesluit geldt.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 13 november 2014 in werking.

Bekijken van het voorbereidingsbesluit

Iedereen kan het voorbereidingsbesluit bekijken bij de Stadswinkel aan de Phoenixstraat 16. Dit kan op afspraak, te maken via www.delft.nl/afspraak of telefonisch via 14015, van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur en vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.delft.nl en op Ruimtelijkeplannen via NL.IMRO.0503.VB0012-2001

Reageren op het voorbereidingsbesluit

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar worden gemaakt en beroep aangetekend. Dit is vastgelegd in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl

Naar boven