Rectificatie Verlenging geldigheidsduur opsporingsvergunning aardwarmte Delft IV, Ministerie van Economische Zaken

DGETM/EM/ 14164653

Procesverloop:

  • Mevrouw J.G. Stokkers, in haar hoedanigheid van directeur Facilitair Management en Vastgoed van de TU Delft, heeft bij brief van 3 oktober 2014 een verzoek ingediend om verlenging van de opsporingsvergunning aardwarmte voor het gebied genaamd Delft IV;

  • naar aanleiding van dit verzoek is bij beschikking van 3 oktober 2014 met kenmerk DGETM-EM/14162562 de verlengingsduur van de opsporingsvergunning aardwarmte Delft IV verlengt.

Gelet op artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet.

Besluit:

De voorschriften en beperkingen verbonden aan het besluit van 3 oktober 2014 met kenmerk DGETM-EM/14162562, worden vervangen door de volgende voorschriften en beperkingen.

Artikel 1

De tekst van artikel 5, onder Artikel 2: Opsporingsvergunning aardwarmte Delft IV, van het besluit ETM/EM/ 10107799 wordt vervangen door de volgende tekst: De vergunning geldt, vanaf het tijdstip van inwerkingtreding tot 9 april 2015.

Artikel 2

Deze beschikking treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beschikking is bekendgemaakt.

Deze beschikking wordt bekendgemaakt door toezending aan de aanvrager. Van deze beschikking wordt mededeling gedaan door plaatsing in de Staatscourant.

De Minister van Economische Zaken, namens deze: J.H. Brouwer MT-lid directie Energiemarkt

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is verzonden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK 's-Gravenhage. Dit besluit is verzonden op de in de aanhef vermelde datum.

Naar boven