Logo Waalwijk
Ontwerp-omgevingsvergunning plattelandswoning Schotse Hooglanderstraat 37 Waspik, Waalwijk

Ontwerp omgevingsvergunning voor het gebruik van een agrarische bedrijfswoning als plattelandswoning gelegen aan de Schotse Hooglandersstraat 37 te Waspik, gemeente Waalwijk.

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van de beheersverordening “Gemengd gebied, Natte Natuurparel en Eerste Zeine” voor hetgebruik van een agrarische bedrijfswoning als plattelandswoning gelegen aan de Schotse Hooglandersstraat 37 te Waspik.

De aanvraag betreft de volgende activiteit:

het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan etc. (artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo),

De ontwerpomgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 14 november 2014 gedurende 6 weken ter inzage bij de Frontoffice van de afdeling Publiekszaken van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Let op, voor het inzien van de stukken dient vooraf een afspraak te worden gemaakt via 0416-683456.

Een ieder heeft de mogelijkheid om, gedurende de termijn van de ter inzage legging, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, neem dan contact op met Dhr. E. Veraa van de afdeling Leefbaarheid, Veiligheid & Handhaving via 0416-683456.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is eveneens mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de gemeente.html.

Naar boven