Logo Veenendaal
Ontwerp Uitwerkingsplan De Erven, deelplan 13, Buurtstede Veenendaal-oost, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp ‘Uitwerkingsplan De Erven, deelplan 13’ met ingang van 13 november 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging van het plangebied

Het uitwerkingsplan ligt in de woonwijk Veenendaal-oost. Deze wijk ligt tussen de Rondweg-oost, de Buurtlaan-oost, de Dragonderweg en het Benedeneind. Deze wijk is opgesplitst in een middendeel, een zuidelijk deel en een noordelijk deel. Het middendeel, de wijk Buurtstede, wordt nu gerealiseerd. De wijk Buurtstede bestaat uit de buurtschappen De Ontmoeting, De Erven, De Straten en De Hoven. Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een deel van het buurtschap De Erven.

Inhoud van het plan

Het uitwerkingsplan betreft de bouw van 13 appartementen in het buurtschap De Erven. Het gaat om het project ‘Chaperonne II’ van Bouwfonds. Het project ligt aan het Van de Polerf.

De woningen in Veenendaal-oost worden gebouwd volgens het idee van Nieuw Wonen. Dat betekent dat de bewoners altijd in hun eigen wijk kunnen blijven wonen, ongeacht beperkingen, leeftijd of achtergrond.

Er liggen geen bouwtekeningen of schetsen van de woningen ter inzage.

Ter inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan met de daarbij behorende verbeelding ligt met ingang van donderdag 13 november 2014 gedurende zes weken (dus tot en met 24 december 2014) ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is op de volgende tijden geopend:

  • maandag van 17.00 – 20.00 uur;

  • dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en

  • donderdag van 09.00 tot 20.00 uur.

Website

Het ontwerp uitwerkingsplan is ook in te zien op de website van de gemeente onder www.veenendaal.nl > Over Veenendaal > Nieuws en regelgeving > openbare bekendmakingen.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerp uitwerkingsplan naar voren brengen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan burgemeester en wethouders van Veenendaal, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw A. Swart van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het plan kunt u contact opnemen met mevrouw A. Swart van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 538.

Naar boven