Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Heukelum, Multifunctionele Accommodatie’, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Heukelum, Multifunctionele Accommodatie’.

Toelichting.

Voor het perceel Prins Bernhardweg 1 te Heukelum, is een plan ingediend voor het realiseren een multifunctionele accommodatie. Het huidige bestemmingsplan staat de realisering van dit plan niet toe. In het ontwerpbestemmingsplan wordt de bouw van een multifunctionele accommodatie onder voorwaarden mogelijk gemaakt.

Ter inzage.

Vanaf donderdag 13 november 2014 tot en met woensdag 24 december 2014 ligt het ontwerpbestem-mingsplan tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen. Buiten deze tijden om kunt u telefonisch een afspraak maken via tel. 0345 – 63 40 00. Daarnaast kunt u op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de naam: NL.IMRO.0733.bpHkmBernhardstr1-OW01) en op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl / actueel / bestemmingsplannen / plannen in procedure, kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Inspraak.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 1014, 4147 ZG Asperen.

12 november 2014

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven