Logo Vlissingen
Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) t.b.v. fietsenberging en terras Boulevard Bankert 130 te Vlissingen (uitgebreide procedure), Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij, op grond van artikel 2:12, lid 1, sub a, onder 3˚, en artikel 3:10, lid 1, sub a, van de Wabo, jo. Afd. 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, voornemens zijn vergunning te verlenen voor het ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ ten behoeve van de door Scalda Stichting voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie te realiseren fietsenberging en terras aan de achterzijde van Boulevard Bankert 130.

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing liggen met ingang van 13 november 2014 gedurende zes weken (dus t/m 24 december 2014) ter inzage in het stadhuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1. U kunt de stukken elke werkdag tijdens kantooruren inzien. Op afspraak kunnen de stukken ook donderdagavond tussen 16.00 en 19.00 uur worden ingezien (dhr. W. Huige, tel. 01180-487339 of e-mail whe@vlissingen.nl). De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.vlissingen.nl/publicaties.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV VLISSINGEN t.a.v de Afdeling SBP. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Dhr. W. Huige.

Wij wijzen u erop, dat alleen beroep tegen de definitieve beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en belanghebbende is.

Vlissingen, 12 november 2014

Burgemeester en wethouders van Vlissingen, A.M. Demmers-van der Geest, burgemeester,

H.W. Moerdijk RA, secretaris,

Naar boven