Logo Rotterdam
Publicatie toepassen coördinatieregeling bouwplan RottaNova, Rotterdam

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 23 januari 2014 heeft besloten om de gemeentelijke coördinatieregeling toe te passen voor het bouwplan RottaNova. RottaNova betreft een bouwproject voor het realiseren van een hotel/woontoren met detailhandel- en horecamogelijkheden.

De gemeentelijke coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het bestemmingsplan en de diverse aanvragen te besluiten. Dit betekent dat de publicatie en terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbesluiten van de aanvragen gelijktijdig plaatsvindt, waarna zienswijzen kunnen worden ingediend. Tegen de besluiten kan in één keer beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. De coördinatieregeling heeft dus tot gevolg dat er slechts één gecombineerde procedure doorlopen hoeft te worden in plaats van verschillende afzonderlijke procedures.

Tegen het raadsbesluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Vergunningen, Stadsontwikkeling op 010-4895241.

Naar boven