Logo Soest
Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Kampweg 84, Soesterberg’, Soest

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kampweg 84, Soesterberg’ gaat over het perceel Kampweg 84 en voorziet het perceel van een actuele bestemmingsplanregeling en biedt ruimte voor (toekomstige) ontwikkelingen.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kampweg 84, Soesterberg’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 13 november 2014 tot en met 24 december 2014 ter inzage bij:

  • het Omgevingsloket in het gemeentehuis en

  • bibliotheek Soesterberg (Rademakerstraat 97).

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Soest: www.soest.nl/bestemmingsplannen

Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.BPSTB0017-0201. Bij het Omgevingsloket is het ontwerpbestemmingsplan ‘Kampweg 84, Soesterberg’ tegen vergoeding verkrijgbaar.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van zes weken (van 13 november 2014 tot en met 24 december 2014 kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, mondeling of digitaal geven:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kampweg 84, Soesterberg’;

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer: (035) 6093 632 met de heer R. Mooij;

  • Digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze.

Naar boven