Logo Goirle
Aanvraag omgevingsvergunning voor splitsen van één woning naar drie woningen op Kerkstraat 45 te Riel, Goirle

Het college maakt bekend op grond van het bepaalde in artikel 3:12, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij voornemens zijn naar aanleiding van de onderstaande aanvraag om omgevingsvergunning, vergunning te weigeren. In verband hiermee heeft ons college de ontwerpbeschikking vastgesteld.

Kerkstraat 45 te Riel

Voor het splitsen van één woning naar drie woningen.

De ontwerpweigeringsbeschikking ligt vanaf 13 november tot en met 25 december 2014 ter inzage op het gemeentehuis aan het Oranjeplein 1 te Goirle. Belanghebbenden kunnen binnen genoemde termijn over de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. U kunt uw brief richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de voren gebrachte zienswijzen. Er kan worden verzocht om persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Tenslotte vestigen wij er de aandacht op, dat tegen een definitieve besluit op de aanvragen geen beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank te Breda, door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze heeft ingediend over het ontwerp van de weigering.

Naar boven