Logo Grave
Vaststelling bestemmingsplan ‘Maasveld 14’, Grave

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 oktober 2014 het bestemmingsplan “Maasveld 14” heeft vastgesteld.

Inhoud plan

Het bestemmingsplan ‘Maasveld 14 omvat de herbestemming van een agrarisch bouwblok naar een bestemming “Wonen” met opslagmogelijkheden. Met het nieuwe bestemmingsplan ‘Maasveld 14’ wordt het bestemmingsplan “Buitengebied” vervangen.

Terinzage

Het bestemmingsplan ‘Maasveld 14’ met de bijbehorende stukken en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 12 november tot en met 24 december 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het stadhuis te Grave. Het bestemmingsplan (met planidentificatienummer

NL.IMRO.0786.BPMaasveld14-va01) kan tevens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via de gemeentelijke website www.grave.nl.

Beroep bij Raad van State

Tegen het besluit van de raad kan gedurende 12 november tot en met 24 december 2014 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

Vereisten beroepschrift

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat in elk geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, een kopie van het besluit en de gronden van het beroep (waarom gaat u in beroep). U moet er rekening mee houden dat u griffierecht moet betalen als u een beroepschrift indient.

Voorlopige voorziening

Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan tegelijkertijd ook de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Ook als u een verzoek om voorlopige voorziening indient, moet u griffierecht betalen.

Inwerkingtreding

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening treden de besluiten tot vaststelling in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevr. A.D. Wessels (0486-477278, danielle.wessels@cgm.nl).

Grave, 11 november 2014

Naar boven