Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning inrichting Kollumerland-1 in Kollumerland en Nieuwkruisland, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 2 juni 2014 heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Kollumerland-1, gelegen in het gebied van de winningsvergunning ‘Tietjerksteradeel’ in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Burm, sectie G, nummer 235.

De vergunningaanvraag betreft het buiten gebruik stellen van een gaskoeler en een revisie van de vigerende vergunning, verleend op grond van de Wet milieubeheer op 25 april 2002.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 13 november 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland te Kollum. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren.

Tot en met 24 december 2014 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energiemarkt

T.a.v. mevr. N. Belhaj

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw N. Belhaj (tel. 070 – 379 7026) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven