Logo Montfoort
Coördinatie wijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ en omgevingsvergunning uitbreiding ligboxenstal, Montfoort

Op 25 augustus 2014 heeft het college van burgemeester en wethouders van Montfoort besloten om toepassing te geven aan de gemeentelijke coördinatieregeling. Vanwege die coördinatie worden de hieronder vermelde besluiten gelijktijdig voor beroep ter inzage gelegd.

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat zij op 4 november besloten hebben om:

  • 1. Het wijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ (NL.IMRO.0335.WPCattenbrdijk28-VG01) vast te stellen

  • 2. Omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van de ligboxenstal op het perceel Cattenbroekerdijk 28

Plangebied en inhoud

Het wijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ omvat het perceel Cattenbroekerdijk 28 in Linschoten. Het wijzigingsplan maakt een vergroting van het bestaande bouwvlak tot 1,5 hectare in totaal mogelijk. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het uitbreiden van de bestaande ligboxenstal op het perceel Cattenbroekerdijk 28 met circa 155 ligboxen. Voor de exacte grenzen van de bebouwing en/of het plangebied wordt verwezen naar de stukken op de website van de gemeente Montfoort, op www.ruimtelijkeplannen.nl of naar de papieren stukken.

Inzien wijzigingsplan en omgevingsvergunning

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 12 november 2014 gedurende zes weken ter inzage op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens kan het vastgestelde wijzigingsplan geraadpleegd worden op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl > Wonen & Leven > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De omgevingsvergunning is in te zien op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5.

Beroep

Van 12 november tot en met 23 december 2014 kan tegen beide besluiten beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gedurende de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tegen het vaststellingsbesluit kan beroep worden ingesteld door:

  • a. Een ieder die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze kenbaar heeft gemaakt;

  • b. Een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze tijdig kenbaar te maken bij de gemeenteraad.

Zowel het wijzigingsplan als de omgevingsvergunning treden in werking op woensdag 24 december 2014. Wanneer evenwel binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven