Logo Schoonhoven
Voorbereidingsbesluit Lekdijk Oost 2, C.G.Roosweg 24 en Lopikerweg 58 01, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken bekend dat de gemeenteraad op 30 januari 2014 heeft besloten:

  • 1. te verklaren dat een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied (2010) wordt voorbereid voor de percelen Lekdijk Oost 2, C.G.Roosweg 24 en Lopikerweg 58 01 in Schoonhoven zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaarten en vervat in de bestandenset met planidentificatie NL.IMRO.0608.VB1440Buitengebied-VG01;

  • 2. te bepalen dat dit besluit in werking treedt direct na bekendmaking van dit besluit;

  • 3. de geheimhouding die op grond van het bepaalde in artikel 25 lid 2 van de Gemeentewet juncto artikel 10 lid 2 onder b en g van de Wet Openbaarheid van bestuur is opgelegd door het college van burgemeester en wethouders bij besluit van 21 januari 2014 ten aanzien van dit besluit en het daaraan ten grondslag liggende raadsvoorstel met de daarin genoemde bijlagen, te bekrachtigen;

  • 4. de geheimhouding op grond van artikel 25 lid 4 van de Gemeentewet na in werking treding van het voorbereidingsbesluit op te heffen.

Het voorbereidingsbesluit is genomen omdat voor genoemde percelen onterecht extra bouwvlakken zijn opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied (2010).

Tegen een voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Het voorbereidingsbesluit is te raadplegen op de website van de gemeente Schoonhoven www.schoonhoven.nl → wonen en ondernemen →ruimtelijke plannen → voorbereidingsbesluiten en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het voorbereidingsbesluit ligt ook ter inzage in het stadhuis, Haven 37 te Schoonhoven.

Schoonhoven, 4 februari 2014

Naar boven