Logo Bernheze
Vaststelling bestemmingsplan Uitbreiding Van Tilburg Laar 8, Nistelrode, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 30 oktober 2014 het bestemmingsplan Uitbreiding Van Tilburg Laar 8, Nistelrode is vastgesteld.

Inhoud: Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van Van Tilburg Mode & Sport, Laar 8 in Nistelrode, door het toevoegen van de naastgelegen monumentale langgevelboerderij (Laar 2). De boerderij en de bijbehorende vrijstaande stal worden met een overdekt entreegebied met de huidige winkel verbonden. Het plan behelst een uitbreiding van 520 m² bvo aan winkelruimte en ondersteunende horeca. Ook worden enkele verkeerskundige aspecten in de directe omgeving verbeterd, onder andere met de aanleg van een dynamisch parkeerverwijssysteem.

Inzage: Het bestemmingsplan (incl. bijbehorende stukken) ligt met ingang van 12 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPVanTilburgLaar8-vg01).

Beroepsmogelijkheid: Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp hebben kenbaar gemaakt, of niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven