Logo Smallingerland
Ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitbreiding Dorpshuis Master de Jongwei 17 De Tike, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de uitbreiding van het dorpshuis aan de Master de Jongwei 17 in De Tike.

Bekijken

De ontwerpbeschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken, liggen met ingang van vrijdag 7 november 2014 gedurende zes weken ter inzage. De ontwerpbeschikking is in te zien:

Reageren

Tijdens de reactietermijn van vrijdag 7 november tot en met donderdag 18 december 2014 kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA Drachten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met een medewerker van de eenheid Vergunningen en Handhaving van de afdeling Publiek, tel. (0512) 581234.

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep kunt aantekenen tegen de uiteindelijke beschikking wanneer u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Ter inzage liggende stukken: Ontwerpbeschikking, ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken

Inzage- en reactietermijn: vrijdag 7 november tot en met donderdag 18 december 2014

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge zienswijzen (informatie: 0512 – 581 234).

Naar boven