Logo Schouwen-Duiveland
Mededeling verlening omgevingsvergunning Hoogenboomlaan 42 te Renesse, Schouwen-Duiveland

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het bouwen van een dienstwoning op het perceel Hoogenboomlaan 42 te Renesse.

Het bouwen van de dienstwoning zal plaatsvinden op het perceel Hoogenboomlaan 42 te Renesse, kadastraal bekend als gemeente Westerschouwen, sectie L, perceelnummer 551. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Het college wil meewerken aan het plan voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo.

Vanaf 10 november 2014 tot en met 22 december 2014 kan beroep ingesteld worden tegen de omgevingsvergunning bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabany, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Zierikzee, 7 november 2014

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven