Vaststelling bestemmingsplan Patrimonium
Logo Wageningen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 27 oktober 2014 het bestemmingsplan “Patrimonium” heeft vastgesteld en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen heeft genomen.
 
Begrenzingen
Het plangebied Patrimonium wordt begrensd door de Geertjesweg, de Postjesweg, de Lindenlaan en de Willem Hovystraat. 
 
Inhoud bestemmingsplan
Het bestemmingsplan maakt de realisatie van de wijkvernieuwing van het Patrimonium mogelijk.
 
Ter inzage
Het bestemmingsplan met bijlagen en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen liggen met ingang van donderdag 6 november 2014 gedurende 6 weken ter inzage bij het loket Ruimte, Markt 22. Het loket is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. In de middag kunnen de stukken bij het loket Ruimte op afspraak worden ingezien.
 
Website
Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via www.wageningen.nl:wonen, milieu en verkeer/ bouwen en wonen/ bestemmingsplannen. Ook het besluit geen exploitatieplan vast te stellen is hier in te zien. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0289.0037patrimonium-VSG1.
 
Beroep
Tot en met woensdag 17 december 2014 kan tegen de besluiten beroep worden ingesteld door:
  • 1.
    belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht;
  • 2.
    belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het bestemmingsplan en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen hebben ingebracht;
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.
 
De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.
 
Crisis- en herstelwet
Op de besluiten is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat belanghebbenden in het beroepschrift de beroepsgronden moeten aangeven. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen beroepsgronden meer worden aangevoerd.
 
Meer informatie
Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure, het plan of het besluit geen exploitatieplan vast te stellen kunt u contact opnemen met loket Ruimte (0317 – 492 700).
 
Naar boven