Ontwerpbestemmingsplan Leek – Woningbouwlocatie Midwolderweg (voormalige kwekerij)
Logo Leek
Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Leek – Woningbouwlocatie Midwolderweg (voormalige kwekerij) vanaf 6 november 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt bij het Klantcontactcentrum. Het plan kan ook worden geraadpleegd via www.leek.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode: NL.IMRO.0022.BPLE14HERS1-OW01). De bronbestanden van het plan zijn via de website van de gemeente te verkrijgen.
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een wijziging van de geldende beheersverordening Leek-woonwijken voor de locatie Midwolderweg (voormalige kwekerij). Het ontwerpbestemmingsplan maakt de oprichting van vier woningen mogelijk. Het gebied waarop het plan betrekking heeft wordt globaal begrensd door: Midwolderweg, Oude Zuiderweg, Groevebos en de wijk Nienoordsrand.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Voor nadere informatie of het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum.
Naar boven