Vaststelling bestemmingsplan ‘Het Branderhofje, Streekweg 172 te Hoogkarspel’
Logo Drechterland
De gemeenteraad heeft op 27 oktober 2014 het bestemmingsplan ‘Het Branderhofje, Streekweg 172 te Hoogkarspel’ vastgesteld. De vaststelling is op grond van artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening. Tegen het ontwerp van het bestemmingsplan zijn zienswijzen ingediend. Deze zijn ontvankelijk, maar ongegrond verklaard.
Aanleiding
Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een braakliggend perceel achter Streekweg 170 en 172 in Hoogkarspel. Het gaat om de gronden gelegen achter het Tango tankstation. Het plan ‘Het Branderhofje’ omvat de bouw van negen seniorenwoningen met parkeerplaatsen en groen in een kleinschalige opzet.
Inzage
U kunt het bestemmingsplan op papier inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 1616 AV in Hoogkarspel. U kunt het plan ook thuis digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0498.BPStreekweg172-vg01, of op naam met de reguliere zoekfunctie.
Beroep en voorlopige voorziening
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van de kennisgeving van dit besluit in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
  • 1.
    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
  • 2.
    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.
  • 3.
    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Naar boven