Logo Opmeer
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Woon-werklocatie Spanbroekerweg 140 te Spanbroek ex artikel 3.8 Wro, Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken ter voldoening aan artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad van Opmeer in de vergadering van 23 oktober 2014 het bestemmingsplan ‘Woon-werklocatie Spanbroekerweg 140 te Spanbroek’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Begrenzing en functies

Het plangebied omvat het huidige perceel Spanbroekerweg 140 te Spanbroek. De oorspronkelijke activiteiten (consultatiebureau) zijn permanent gestaakt. Het plan biedt een juridisch-planologisch kader voor de uitoefening van diverse functies (wonen, bedrijvigheid en maatschappelijk).

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 6 november 2014 gedurende 6 weken op werkdagen tijdens openingstijden (09:00-17:00 uur én donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur) ter inzage in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het bestemmingsplan (planidentificatienummer NL.IMRO.0432.Spanbroekerweg140.VA01 ) is raadpleegbaar en downloadbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Degene die, op grond van artikel 3.8 Wro, over het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de raad kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging tegen het vastgestelde bestemmingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, 's-Gravenhage. Tevens kan tegelijk een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen is griffierecht verschuldigd.

Naar boven