Logo Helmond
Ontwerpbestemmingsplan Helmond West – Goorloopzone, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan “Helmond West – Goorloopzone” met ingang van 11 november 2014 gedurende zes weken door een ieder kan worden ingezien.

Het plangebied is gelegen in Helmond West en wordt globaal begrensd door de Mierloseweg in het noorden, de Kasteelherenlaan in het oosten, de spoorlijn in het zuiden en de woningen en tuinen aan de Troelstrastraat in het westen. Aanleiding voor het plan is de beoogde herinrichting van de Goorloop en de omliggende groenzone, globaal gelegen tussen de Mierloseweg en het spoor.

Inzage plan

U kunt het bestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen. De identificatiecode is NL.IMRO.0794.1500BP120014-1000. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1. Het bekijken van dit exemplaar kan alleen op afspraak, via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.

Zienswijzen

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van: zienswijze bestemmingsplan Helmond West – Goorloopzone. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 702602.

Helmond, 7 november 2014

Burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma - Van den Heuvel, burgemeester.

A.P.M. Ter Voert, secretaris

Naar boven