Logo Opmeer
Ontwerpomgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Schoolstraat 58 te Aartswoud, Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een rundveestal en (sleuf)silo’s op het perceel Schoolstraat 58 te Aartswoud. Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan ‘Aartswoud, De Weere en De Gouwe’ en het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Opmeer 2014’.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 6 november 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.opmeer.nl, rubriek Wonen en leven > Ruimtelijke plannen > Afwijkingsplan.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening (telefoon 0226-363 321).

Naar boven