Logo De Friese Meren
Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning, Sluisweg 13-16 inclusief haven en landtong te Lemmer, De Friese Meren

Burgemeester en wethouders van gemeente De Friese Meren maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te weigeren voor het project:

  • Het demonteren, ontmantelen en slopen van schepen op locatie kadastraal bekend als gemeente Lemmer, sectie A, nummers 5198, 5207, 6974, 7375, 9135, 9694 en 9695. De locatie is lokaal bekend als Sluisweg 13-16 inclusief haven en landtong te Lemmer.

De omgevingsvergunning voor het project is aangevraagd voor de volgende in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omschreven activiteiten:

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1 lid 1 onder c)

  • Veranderen van een inrichting (artikel 2.1 lid 1 onder e)

  • Opslag roerende zaken (artikel 2.2 lid 1 onder j)

De aanvraag en het ontwerpbesluit om de gevraagde omgevingsvergunning voor het project te weigeren liggen met ingang van 7 november 2014 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en op de servicepunten in Balk, Dubbelstraat 1 en Lemmer, Vissersburen 88 gedurende de openingstijden. U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.defriesemeren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van ter visie ligging kan een ieder schriftelijk en/of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbesluit. De zienswijze dient gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Friese Meren op de volgende wijzen:

  • Schriftelijk: Postbus 101, 8500 AC te Joure (adres: Herema State 1 te Joure);

  • Tevens is er een mogelijkheid om mondeling zienswijzen in te dienen na afspraak via 14 05 14. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven