Logo Bloemendaal
Reparatie bestemmingsplan ‘Aerdenhout 2012’ opnieuw vastgesteld, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Bloemendaal op 23 oktober 2014 het reparatie bestemmingsplan ‘Aerdenhout 2012’ opnieuw heeft vastgesteld. De wijziging bestaat uit het toevoegen van de verkeersparagraaf aan het plan.

Het betreft een nader besluit op het eerdere besluit van 20 februari 2014, waarbij het reparatie bestemmingsplan ‘Aerdenhout 2012’ is vastgesteld. Tegen dit reparatie bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRS) en hangende dit beroep heeft de ABRS een voorlopige voorziening getroffen. Dit betekent dat het reparatie bestemmingsplan niet in werking treedt totdat de ABRS uitspraak heeft gedaan in de bodemprocedure.

Ter visie legging bestemmingsplan

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 7 november t/m 18 december 2014 ter visie. Via www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u bovengenoemde stukken raadplegen.

Wilt u de stukken liever op papier inzien? Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 12.30 uur terecht op de volgende locatie:

  • Op de locatie Brouwerskolk aan de Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

Overveen, 6 november 2014

De burgemeester voornoemd, R.Th.M. Nederveen

Naar boven