Logo Binnenmaas
Voornemen tot afwijken van het bestemmingsplan J.A. Tiggelmanstraat 1, Mijnsheerenland, Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan en omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Het bouwen van een nieuw clubgebouw t.b.v. voetbalvereniging G.O.Z. op het adres J.A. Tiggelmanstraat 1 (voorheen Van der Waalstraat 1A) in Mijnsheerenland.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 10 november 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbesluit ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’.

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw I. Voogt van het team Omgevingszaken. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

7 november 2014

Naar boven