Logo Zeist
Ontwerpomgevingsvergunning Woudenbergseweg 48, 50 en 50a, Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 6 februari 2014 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt de ontwerpomgevingsvergunning voor de activiteit ‘planologisch strijdig gebruik’ ten behoeve van de ingebruikname van bedrijfswoningen als (burger)woningen op de percelen Woudenbergseweg 48, 50 en 50a te Zeist (dossier OV20130441). Het plan is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Austerlitz/Zeisterbossen’, omdat het gebruik van de bedrijfswoningen als (burger)woningen niet is toegestaan.

De documenten liggen ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist, Het Rond 1 te Zeist. Het plan is tevens in te zien via www.zeist.nl .

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Burgemeester en wethouders, t.a.v. team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze .

Naar boven