Logo Maastricht
Omgevingsvergunning 13-0661 WB, Ursulinenweg 1A, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat

  • de op 7 november 2014, kenmerk 13-0661WB, verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van een ondergrondse berging en een ommegang in de tuin van het kasteel De Torentjes aan de Ursulinenweg 1A vanaf 10 november 2014 ter inzage ligt;

  • er geen exploitatieplan is vastgesteld.

Ter inzagelegging

Genoemde omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 10 november 2014 ter inzage. Dit betekent dat:

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Maastricht, 7 november 2014

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De burgemeester, O. Hoes

Naar boven