Logo Aa en Hunze
Omgevingsvergunning nieuwbouw ligboxenstal melkveebedrijf Vedder Zuidzijde 28 Gasselternijveenschemond, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3:44, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) in samenhang met afdeling 3.4 Awb en artikel 3.12, tweede lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat met toepassing van artikel 2.10 en artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3° Wabo omgevingsvergunning is verleend voor de nieuwbouw van een ligboxenstal op het perceel Zuidzijde 28 te Gasselternijveenschemond.

De aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op:

  • bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid1 aanhef en onder a Wabo),

  • gebruik gronden of bouwwerken in strijd met de beheers verordening (art. 2.1, lid 1 aanhef en onder c Wabo),

  • vellen van een houtopstand (artikel 2.2 lid 1 onder g Wabo).

De omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, de Ruimtelijke Onderbouwing en de Verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 6 november 2014 gedurende 6 weken tijdens openingstijden ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. De omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, is gedurende deze periode ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.aaenhunze.nl. Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl

Met ingang van de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de rechtbank Noord Nederland, Afdeling bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD Groningen) door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning bij burgemeester en wethouders van Aa en Hunze kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de rechtbank te Groningen is ingediend, treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven