Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Buitengebied Dodewaard – Echteld’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 6 november 2014 tot en met 17 december 2014 bij het Omgevingsloket van Fysieke Pijler in het gemeentehuis, burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Buitengebied Dodewaard-Echteld’. Dit ontwerpbestemmingsplan is voorbereid naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State omtrent het bestemmingsplan Buitengebied Dodewaard – Echteld. Het betreft de percelen Waalbandijk 48 te Dodewaard, Verlengde Melkdreef 10 te Ochten, Groenestraat 3 te Dodewaard en een tweetal percelen nabij de steenfabriek Schipperswaard te Echteld.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpDOEbgreparatie-ont1, en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Ik wil... --> naar Bekendmakingen (RBC)--> week 45 (5 november 2014) --> Ruimtelijke ordening.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor telefonisch een afspraak te maken, via het telefoonnummer 0488-449900.

Opheusden, 00 november 2014

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven