Logo Bergen (Li)
Ontwerp omgevingsvergunning Pleisterplaats, Bergen (Li)

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een pleisterplaats in de hoek van de Gysselberg en de N271.

Deze bekendmaking is ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Burgemeester en wethouders zullen de vergunning verlenen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo. Het IDN van deze vergunning is NL.IMRO.0893.OV14011GYONGWLI-ON01

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen voor belanghebbenden van 6 november tot en met 18 december 2014 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken zonder afspraak inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt de stukken ook inzien op www.bergen.nl.

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij de gemeente Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Naar boven