Logo Alblasserdam
Bekendmaking beschikking omgevingsvergunning Hof en Singel ’12 starterswoningen’, Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor het bouwen van 12 starters woningen, met toepassing van planologisch afwijken doormiddel van art. 2.1, lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Deze omgevingsvergunning is een wijziging op de eerder verleende vergunning d.d. 30-12-2011, voor het bouwen van 23 woningen met het kenmerk 507616 (20100246). De wijziging omvat de 8 woningen type B bouwnrs. 22 t/m 29 naar 12 starters woningen (4 onder 1 kap) type B, bouwnrs. 18 t/m 29.

De aanvraag en omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 november 2014 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Cortgene 2. De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0482.hofensingel12sw085-vg01.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingstijden het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Alblasserdam, 5 november 2014

burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven