Logo Vlagtwedde
Besluit mer-beoordeling Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel, Vlagtwedde

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij hebben besloten dat, bij de voorbereiding van het besluit op de aanvraag omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor het verplaatsen en uitbreiden van het melkrundvee- bedrijf op het perceel Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel, geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld.

Terinzagelegging

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 6 november 2014 tot en met 17 december 2014 tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis te Sellingen, Dorpsstraat 1 te Sellingen. Indien u buiten kantooruren de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken.

Vervolg procedure

Het besluit dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat alleen belanghebbenden die door het mer-beoordelingsbesluit rechtstreeks (dus los van het voor te bereiden besluit, in dit geval de omgevingsvergunning) in hun belang worden getroffen, bezwaar kunnen maken. Het bezwaarschrift moet binnen de termijn dat de stukken ter inzage liggen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. Andere belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Voor informatie over het besluit kunt u contact opnemen met de gemeente Vlagtwedde via telefoonnummer 0599-320220.

Naar boven