Logo Aalten
Ontwerpbestemmingsplan Marijkestraat 15 Dinxperlo, Aalten

Met ingang van 5 november 2014 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ´Marijkestraat 15 Dinxperlo´ ter inzage. Dit plan maakt de bouw van een twee-onder-één-kap-woning mogelijk op het perceel Marijkestraat 15 in Dinxperlo.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00078-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ´zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Marijkestraat 15 Dinxperlo´.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie, telefoonnummer (0543) 49 31 52.

Naar boven