Logo Oirschot
Milieueffectrapportage volgens de Wet milieubeheer, Kattenbergsesteeg 9, 5688 JP, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 17 juni 2014 heeft de heer J. Claassen medegedeeld dat hij voornemens is om de inrichting aan de Kattenbergsesteeg 9, 5688 JP in Oirschot uit te breiden naar het houden van 5.390 vleesvarkens. De uitbreiding betreft 2.840 vleesvarkens.

Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling op basis van het Besluit milieueffectrapportage juncto artikel 7.2. eerste lid onder b van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Oirschot hebben besloten dat door de heer J. Claassen geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld. Hierdoor kan een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit inrichting zonder opschortende voorwaarden worden ingediend en in behandeling worden genomen.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Oirschot leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 23 oktober 2014 gedurende zes weken (tot 4 december 2014) ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om deze stukken in te zien moet u een afspraak maken via www.oirschot.nl of via telefoonnummer 0499-583 333.

De beschikking betreft een procedure ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag voor een omgevingsvergunning. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtsreeks in zijn belang treft.

Naar boven