Logo Bergen (NH)
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning ‘plaatsen tijdelijke werkschuur’ op het perceel Meerweg 26 in Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, tweede lid van de Wabo, medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor het plaatsen van een tijdelijke werkschuur op het perceel Meerweg 26 te Bergen.

De tijdelijke werkschuur is nodig voor de restauratie van de Damlandermolen. De tijdelijke werkschuur zal voor een periode van maximaal vier jaar blijven staan. Indien de restauratie eerder is afgerond, dient de schuur binnen drie maanden na het beëindigen van de werkzaamheden te worden verwijderd. Ten behoeve van de plaatsing van de schuur zullen geen bomen worden gekapt.

Met ingang van donderdag 6 november 2014 ligt bij de balie in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken ter inzage.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u binnen de hiervoor genoemde termijn contact opnemen met de heer S. Plezier op telefoonnummer 072 888 00 00.

Bergen, 5 november 2014

Burgemeester en wethouders van Bergen NH

Naar boven