Logo Zevenaar
Ontwerp projectomgevingsvergunning ‘Rhedense Veerweg nabij 1’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij van plan is om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan vast te stellen voor het perceel Rhedense Veerweg nabij 1. Met dit besluit wordt beoogd om een bestaande paardenbak en weilandafzetting te legaliseren. Dit gewenste gebruik met bijbehorende bouwwerken past niet binnen het bestemmingsplan “Ruimte voor de Rivier”.

Inzage

Het ontwerp van de projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 31 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: IMRO.0299.PV05RHEDENSEVWG1-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw J. van der Leij, tel (0316) 595 513.

Naar boven