Logo Helmond
Ontwerpbestemmingsplan Annawijk-Spoorknoop, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan Annawijk-Spoorknoop met ingang van 4 november 2014 gedurende zes weken door een ieder kan worden ingezien.

Het bestemmingsplan is een beheerplan voor de Annawijk, Cacaofabriek en het station. Het gebied wordt in het zuiden begrensd door de Hoogeindsestaat en de Cacaokade, in het westen door de Zuid-Willemsvaart, het noorden de Spoorbaan en het Stationsplein en in het oosten door de Spoorstraat.

Inzage plan

U kunt het plan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen. De identificatiecode is NL.IMRO.0794.1000BP14102-1000 .

Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1.

Het bekijken van dit exemplaar kan alleen op afspraak, via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak. De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Zienswijzen

Binnen genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van: zienswijze bestemmingsplan Annawijk-Spoorknoop.

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 58 2602.

Helmond, 31 oktober 2014

burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma – Van den Heuvel, burgemeester.

A.P.M. Ter Voert, secretaris.

Naar boven