Logo Sint-Oedenrode
Projectafwijkingsbesluit voor de activiteit: afwijken van het bestemmingsplan t.b.v. de herinrichting van het Ritaplein e.o in Boskant, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, op 28 oktober 2014 een omgevingsvergunning hebben verleend.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het afwijken van het geldende bestemmingsplan voor de realisatie van het project “Herinrichting Ritaplein e.o. Boskant” (planidentificatienummer NL.IMRO.0846.PB2014BOS01RITAPLN-vg01).

De ontwerpomgevingsvergunning heeft, met de bijbehorende stukken, vanaf 4 september 2014 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. De definitieve vergunning is zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van de ontwerpvergunning verleend.

Inzage

De omgevingsvergunning met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 30 oktober 2014 tot en met woensdag 10 december 2014 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. U kunt de omgevingsvergunning ook raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de gemeentelijke website (www.sint-oedenrode.nl) is informatie over het plan en een rechtstreekse link naar de landelijke voorziening opgenomen.

Rechtsmiddelen

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht;

  • aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector.

Naar boven