OPENBARE BEKENDMAKING GEMEENTE ARNHEM – Verwijderen Mada II uit Nieuwe Haven
Logo Arnhem
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem heeft geconstateerd dat de woonark Mada II is gelegen in de Nieuwe Haven. De woon- of verblijfplaats van de laatst bekende bewoonster en eigenaar, mevrouw U.I. Kraft, is onbekend. Via deze publicatie geven burgemeester en wethouders kennis van onderstaande mededeling.
Artikel 5.3a.3, eerste lid, van de Algemene plaatselijke verordening voor Arnhem (APV) bepaalt dat het verboden is ligplaats met een woonschip in te nemen buiten de door het college daartoe aangewezen plaatsen. De woonark Mada II ligt, in strijd met artikel 5.3a.3, eerste lid, APV op een plaats die niet door het college is aangewezen.
Het college acht deze situatie ongewenst. De eigenaar van de Mada II moet de woonark dan ook binnen twee weken na datum van deze openbare bekendmaking uit de Nieuwe Haven verwijderen en verwijderd houden. Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven zal de woonark door het college door middel van het toepassen van bestuursdwang worden verwijderd. De kosten daarvan zullen op de overtreder worden verhaald.
Naar boven