Hengelo Gld, Beekstraat 2, Voorbereidingsbesluit wijzigen agrarische bestemming naar wonen
Logo Bronckhorst
De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 25 september 2014 besloten een herziening van het bestemmingsplan ‘Beekstraat 2 Hengelo‘ voor te bereiden. Het besluit is op 2 oktober 2014 in werking getreden.
 
Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op het wijzigen van de agrarische bestemming naar de bestemming Wonen in samenhang het wijzigen van de bestemming aan de Dorpsstraat 4 in Wichmond. De sloop van de gebouwen ter plaatse van Beekstraat 2 geldt als verevening voor de bestemmingswijziging aan de Dorpsstraat 4 in Wichmond. Omdat de bestemming aan de Beekstraat 2 niet gelijktijdig met de Dorpsstraat 4 wordt gewijzigd, is gekozen voor een voorbereidingsbesluit.
 
Het besluit met bijbehorende stukken ligt voor een ieder ter inzage.
U kunt het besluit op de volgende manieren inzien:
  • 1.
    digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het besluit bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via www.ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).
  • 2.
    op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.
 
U kunt het besluit en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl > actueel > bekendmakingen.
 
Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.
 
Hengelo (Gld.), 28 oktober 2014,
Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,
De secretaris, de burgemeester,
A.H. van Hout H.A.J. Aalderink
 
Naar boven