Logo Olst-Wijhe
Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, Bremmelerstraat 9’ Olst-Wijhe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe maken bekend dat vanaf vrijdag 31 oktober 2014 tot en met donderdag 11 december 2014 in de informatiehoek van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Wijhe ter inzage ligt het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Bremmelerstraat 9’ met bijbehorende stukken. Het ontwerpwijzigingsplan is tevens elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Olst-Wijhe.

Het wijzigingsplan voorziet in de uitbreiding van het bouwvlak van het aldaar gevestigde akkerbouwbedrijf, alsmede in de splitsing van de karakteristieke bedrijfswoning in twee woningen.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. Een mondelinge zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimtelijke Ontwikkelingen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt, telefoon 14 0570. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven