Logo Tubbergen
Weigering vaststellen bestemmingsplan ‘Albergen Broekzijdeweg 34’, Tubbergen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tubbergen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 oktober 2014 heeft besloten het bestemmingsplan “Albergen Broekzijdeweg 34” niet vast te stellen.

Het ontwerp van dit bestemmingsplan heeft vanaf 3 april 2014 gedurende zes weken ter inzage gelegen en had als doel om de bestaande woonbebouwing op het perceel Broekzijdeweg 34 in Albergen een verblijfsrecreatieve functie te geven. In de bestaande bebouwing zou dan een groepsaccommodatie gerealiseerd kunnen worden. Naast deze functiewijziging zou de woonbestemming op het erf aan de Broekzijdeweg 34 worden verplaatst ten behoeve van de bouw van de insectwoning op het perceel Kanaal Zuidzijde 12.

Met ingang van 29 oktober 2014 ligt het raadsbesluit gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen. Ook alle relevante stukken en gegevens liggen ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen tegen dit besluit. Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. De beroepstermijn begint te lopen met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Voor burgers is het mogelijk digitaal beroep in te stellen. De voorwaarden voor het indienen van een digitaal beroepschrift staan op www.raadvanstate.nl. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Proper van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

Naar boven