Logo Maastricht
Ontwerpomgevingsvergunning overkapping bij centrale afscheidsplaats van begraafplaats Tongersehof gelegen Tongerseweg 292, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat:

  • de ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een overkapping bij de centrale afscheidsplaats van de begraafplaats Tongersehof aan de Tongerseweg 292 met ingang van 3 november 2014 voor de duur van zes weken ter inzage wordt gelegd. Deze ontwerpomgevingsvergunning omvat ondermeer een ontwerpprojectafwijkingsbesluit.

  • er voor dit plan geen exploitatieplan wordt opgesteld.

Ter inzagelegging

Met ingang van 3 november 2014 ligt de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage.

Dit betekent dat:

  • de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage liggen bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket);

  • de ontwerpomgevingsvergunning met de bijbehorende stukken digitaal opvraagbaar zijn op de gemeentelijke website; www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen.

Schriftelijke zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling reageren op deze ontwerpomgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Tevens kunnen schriftelijke zienswijzen digitaal worden gestuurd naar post@maastricht.nl onder vermelding van 'Aan het College van burgemeester en wethouders, zienswijze ontwerpomgevingsvergunning overkapping bij de centrale afscheidsplaats van de begraafplaats Tongersehof gelegen Tongerseweg 292 voorzien van de naam, adres, dagtekening, handtekening en de motivering.

Mondelinge zienswijzen

U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijke zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Wij bieden u hiervoor de gelegenheid op dinsdag 9 december 2014 van 09.00 uur tot 11.00 uur of op donderdag 11 december 2014 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Als u van de gelegenheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u om 24 uur voor de dag van uw keuze contact op te nemen met dhr. E. Smeets telefoonnummer 043-3504595 voor het maken van een afspraak binnen bovengenoemde dagen en tijdstippen. Het gesprek zal plaatsvinden in het gemeentekantoor, Mosae Forum 10.

Maastricht, 31 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De Burgemeester, O. Hoes

Naar boven