Logo Landerd
Ontwerpbestemmingsplan Rustvenseweg 2, Reek, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Rustvenseweg 2 voor een ieder ter inzage ligt.

Plan

Het doel van dit bestemmingsplan is het creëren van meer bouwmogelijkheden voor het ter plaatse gevestigde bedrijf de Molen Banden BV Reek. Het bestemmingsvlak ten behoeve van het bedrijf behoudt hierbij zijn huidige oppervlakte. De maximaal toegestane oppervlakte aan bebouwing binnen het bestemmingsvlak neemt toe met maximaal 15 procent. De toename aan bebouwing is noodzakelijk om de gewenste uitbreidingsplannen en veranderingen in de bedrijfsvoering te kunnen realiseren.

Inzage

Conform het bepaalde in afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht liggen het ontwerpbestemmingsplan Rustvenseweg 2 en alle bijbehorende stukken met ingang van 30 oktober 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Landerd. De stukken kunnen worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Voor een toelichting of eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer P. van Mil (telefoonnummer: 0486-458111).

Daarnaast zijn alle documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer

NL.IMRO.1685.bpbgb2014rustvense-ON01

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan geadresseerd worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Naar boven