Logo Epe
Besluit hogere grenswaarde ouderenvoorziening met zorgwoningen Sint Antonieweg 4 te Epe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe maken bekend dat zij op 22 oktober 2014, op grond van artikel 85 van de Wet geluidhinder, een hogere grenswaarde hebben vastgesteld voor een nieuw te bouwen ouderenvoorziening met zorgwoningen aan de Sint Antonieweg 4 te Epe. De nieuw te bouwen ouderenvoorziening met zorgwoningen is gelegen in de geluidszone van de Sint Antonieweg te Epe.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders met bijbehorende stukken ligt met ingang van 29 oktober 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur(op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het besluit is ook te zien op www.epe.nl, onder Actueel > Bekendmakingen.

Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die hun zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of aan wie niet kan worden verweten dat zij dat hebben nagelaten. De beroepstermijn is zes weken en start op 29 oktober 2014. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Wie beroep heeft ingesteld kan, in spoedeisende gevallen, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Epe, 28 oktober 2014

Naar boven