Logo Epe
Bestemmingsplan Landbouwontwikkelingsgebied (LOG) Beemte Vaassen vernietigd, Epe

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 5 juli 2012 het bestemmingsplan Landbouwontwikkelingsgebied Beemte-Vaassen gewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan bevatte de juridisch-planologische regeling voor het Landbouwontwikkelingsgebied (LOG) Beemte-Vaassen. Het Landbouwontwikkelingsgebied (LOG) ligt aan de oostzijde van de snelweg A50 (Apeldoorn-Zwolle) ter hoogte van Vaassen. Het noordelijke deel van het LOG ligt in de gemeente Epe. Het zuidelijk deel ligt in de gemeente Apeldoorn.

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van dit bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit beroep is op 21 augustus 2013 gegrond verklaard (uitspraak nr. 201209306/1/R2). Hierdoor is het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan Landbouwontwikkelingsgebied (LOG) Beemte Vaassen vernietigd. Door deze vernietiging is een nieuwe bestemmingsplanprocedure vereist.

U kunt het (vernietigde) gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan voorlopig nog inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG009LOGBeemteVa-VBP1

of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG009LOGBeemteVa-VBP1

De uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak is te vinden op de website van de Raad van State. U kunt hiervoor ook deze link gebruiken:

http://www.raadvanstate.nl/uitspraken/zoeken-in-uitspraken/tekst-uitspraak.html?id=75439&summary_only=&q=201209306%2F1%2FR2

Deze advertentietekst is ook te vinden op www.epe.nl onder Actueel > Bekendmakingen.

Epe, 28 oktober 2014

Naar boven