Logo Sint Anthonis
Ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder Gerardus Majella-De Wilgen te Wanroij, Sint Anthonis

In het kader van de bestemmingsplanprocedure voor het ontwerpbestemmingsplan ‘Gerardus Majella-De Wilgen’ ligt op grond van artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op (één woning, deeluitmakende van) de beoogde woningbouw ter plaatse van de locatie van de voormalige Gerardus Majella school te Wanroij.

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat bij de woning die het meest nabij de Noordstraat is gelegen de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeerslawaai in geringe mate wordt overschreden. De maximaal toegestane geluidswaarde van 63 dB wordt niet overschreden.

Het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ligt met ingang van 28 oktober 2014 voor de duur van zes weken ter inzage (dus tot en met 8 december 2014) in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, balie Bouwzaken, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbesluit is ook te raadplegen via www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en Wethouders, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot mevrouw N. Breij, telefoonnummer 06-341 88 773.

Ontwerpbestemmingsplan

Het genoemde ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt reeds ter inzage. Dit is te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit ligt ter inzage van 30 september tot en met 10 november 2014.

Naar boven