Logo Westland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning De Jonghlaan naast 12 te ’s-Gravenzande, Westland

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van vrijdag 31 oktober 2014 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbesluit (zaaknummer: W-AV-2014-0804) voor het oprichten van een agrarische bedrijfswoning en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, op de locatie De Jonghlaan naast 12 te ’s-Gravenzande met de hierbij behorende stukken.

Inzien ontwerpbesluit:

Gedurende de in de eerste alinea genoemde termijn van terinzagelegging kan het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken op afspraak worden ingezien bij het omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Zienswijze naar voren brengen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht over het ontwerpbesluit. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan burgemeester en wethouders van Westland, t.a.v. afdeling ROV, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Vermeld bij uw zienswijze duidelijk de locatie, omschrijving en het zaaknummer van het project.

Mondeling: Hiervoor kan telefonisch via het omgevingscontactcentrum een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar: 14 0174 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur).

Vervolgprocedure

Na afloop van de genoemde termijn wordt op de omgevingsvergunningaanvraag beslist en deze wordt op de in de gemeente Westland gebruikelijke wijze bekendgemaakt. Bent u belanghebbende én hebt u tegen het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren gebracht, dan kunt u tegen de beslissing beroep instellen bij de rechtbank.

Westland, 30 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek

de burgemeester, J. van der Tak

Naar boven